Menneskene

Nicolay Skeie - Interiør på nett - Fredrik Oskar HøstHei, vi er interiørpånett.no! Interiørpånett.no er en ny norsk nettbutikk med base i Sandefjord. Vi er imidlertid ikke nye i verken interiør- eller nettbutikk-bransjen. Vi som står bak butikken har lang fartstid og mye erfaring som vi tror vil bidra til at du som kunde sitter igjen med en god handleopplevelse. En god handleopplevelse for oss betyr at du som kunde føler at det er enkelt å handle hos oss, at prisene er riktige, at produktene er flotte, at du får varene levert i rimelig tid og at du føler du blir ivaretatt gjennom hele din kunderelasjon med oss.

Interiør på nett – alltid gratis frakt

fri frakt på interiør på nettInteriørpånett.no selger som navnet ganske enkelt tilsier; interiør på nett:) Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive og trendy interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem. Vi har produktene som gir deg det lille ekstra og som gjør hjemmet ditt ulikt alle andres. Som få andre nettbutikker innenfor interiør, så tilbyr vi gratis frakt på alle ordre og ingen gebyrer eller overraskende tilleggskostnader når du handler hos oss! Det gjør handleopplevelsen enda bedre:)

Kun kjente og eksklusive varemerker

interiør på nett - nettbutkk - Nicolay Skeie - Fredrik Oskar HøstInteriørpånett.no tilbyr kun kjente og eksklusive varemerker fra anerkjente produsenter og leverandører. Vi vil kontinuerlig utvide varesortimentet med nye brands. Alle varemerkene våre ser du på fanen øverst på siden som heter «Merker». Klikk deg inn der dersom du vil se akkurat det varemerkets produkter. Vi er imidlertid alltid på utkikk etter nye varemerker som vi tror vil passe godt inn i vårt sortiment, så har du noen tips til varemerker vi bør ta en titt på, så ikke nøl med å gi beskjed til oss:)

Tilgjengelighet

Fredrik Oskar Høst_interiørpånett_165x165_2Interiørpånett.no har lager, kontor og postadresse i Sandefjord. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål, trenger hjelp til å handle eller ønsker å snakke med oss i forbindelse med andre ting. Du kan nå oss på telefon: 33 400 444 eller via kontaktskjema. Vårt juridiske navn er Høst Interiør AS med org. nummer: 912 486 028. Besøkadresse er Skolmar 32 A, 2072 Sandefjord. Er det noe du lurer på, finner du kanskje svaret i vårt Kundesenter. Følg oss også på facebook her: www.facebook.com/interiorpanett .