Image

Det karakteristiske sikksakk- og bølgemønsteret til MissoniHome er nesten umulig å ikke gjenkjenne. Det er nettopp dette som har gitt luksusmerket Missoni ikonstatus verden over. Først som anerkjent og innovativ fashion design merke, men etterhvert like banebrytende og elsket innenfor hjemmeinteriør bransjen. Det som begynte som en liten strikkevirksomhet har utviklet seg til å bli en av mote Italias mest kjente moteselskaper.

Missonis stil er et resultat av et samarbeid mellom to mennesker; Tai og Rosita som etablerte en liten strikketøy virksomhet på sekstitallet. Ikke lenge etter var de ansett som toneangivende i den italienske motebransjen med deres karakteristiske bruk av sikksakk mønster, striper og farger. Deres barn Vittorio , Luca og Angela har fulgt opp foreldrenes arbeid som gjør at Missoni fortsatt forfører og begeistrer mennesker og ikke minst kjendiser verden over.

Selv om Missonis anerkjennelse hovedsaklig ble skapt gjennom moteindustrien var det hjemmet og hjemmeinteriør som var Rositas Missonis største lidenskap. Hennes filosofi var «et levende hjem som kontinuerlig utvikler seg». Det er utvilsomt akkurat dette som de fleste forbinder med de karakteristiske mønstrene, bølgene og de sterke fargene. Man får en følelse av bevegelse og at det lever. Enkle former og linjer, men samtidig sammensatt, som virkelig gir liv til stua, sofaen, sove- eller uterommet. Her i Norge som altfor mange velger det det sikre, rolige og kjølige uttrykket, vil fargene og mønstrene til Missoni gi rommet akkurat det lille ekstra som kanskje behøves for å gi deg den gode atmosfæren du ønsker deg…. eller det levende hjemmet som Rosita ville skape:)

MissoniHome passer også godt til å viske ut grensene mellom ute og inne rommet. Mange er opptatt av nettopp dette for tiden og ønske om å forsterke følelsen av å være innendørs ut til balkong eller til andre uteområder har vært en stigende trend de siste årene. Det motsatte med å få utefølelsen inne ved bruk av naturmaterialer på interiøret inne er også noe vi ser stadig mer av i de norske hjem. MissoniHomes sterke farger sammen med de bevegelige mønstrene er en fin måte å viske ut disse grensene på. Sammen med grønne planter, naturmaterialer og de duse fargene vi nordmenn elsker, så bringer du raskt den magiske stemningene i hagen inn med de fantastiske og MissoniHome produktene.

Interiør på Nett har mye Missoni å velge mellom, både badekåper, håndklær, lys, puter, pledd og puffer. Se alle våre produkter fra MissoniHome

missonihome badekåpe - interiør på nett - nettbutikk missonihome duftlys - interiør på nett - nettbutikk

missonihome puff og puter - interiør på nett  

nettbutikk i norge - interiør på nett missonihiome pynteputer - interiør på nett - nettbutikk

missoni pute og pledd - interiør på nett - nettbutikk

kubbelys - interiør på nett - nettbutikk kubbelys - interiør på nett - nettbutikk

Se alle våre produkter fra MissoniHome