Image

Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts i USA som heter Lexington. Her finner du de typiske hvitmalte New England husene, sjarmerende gater og den klassiske New England stemningen som har gjort Lexington til et toneangivende interiør og design brand for den dominerende interiørstilen de siste årene. En klassisk og uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil.

På samme måte som Lexington er inspirert av New Englands idylliske atmosfære, så er de like opptatt å ivareta den amerikanske tradisjonen med førsteklasses håndverk. Alle deres produkter og kolleksjoner er produsert i henhold til strenge krav om kvalitet og holdbarhet. Hver del av et produkt er produsert med den høyeste standard og med de beste materialer, design, utførelse og emballasje.

Selv om Lexington kjennetegnes av det typiske New England stilen, så betyr imidlertid ikke det at stilen og stemningen ikke kan brukes både i byen eller på landet. Å kombinere det klassisk landlige med det moderne er en av de heteste interiør trendene den siste tiden og Lexingtons kvalitetsprodukter er perfekt til nettopp dette.

Lexingtons har et stort utvalg av produkter og kolleksjonene består av både dyner, putevar, laken, sengetepper, og pledd samt frottéhåndklær, badekåper, kjøkkenhåndklær, forklær, bordbrikker,  grytekluter og grytevotterputer og forskjellige tilbehør. Lexingtons målgruppe er mennesker som vet hva de vil ha og som verdsetter kvalitet og den klassiske New England stilen. Den ikoniske og lett identifiserbare logoen deres symbolisere det amerikanske og essensen av «the american dream».

Vi i interiørpånett.no er kjempefornøyd med å få Lexington inn i sortimentet og er sikker på at våre kunder vet å sette pris på de samme verdiene som de viser gjennom sine produkter!

Se alle våre produkter fra Lexington..

Lexington håndklær - nettbutikk - norge Lexington håndklær - Interiør på Nett - Nettbutikk

Lexington sengetøy - interiør på nett  

interiørpånett.no Lexington - kjøkken - interiør på nett - nettbutikk