Image

Nyhetsbrev med tilbud, nyheter og tips!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å legge igjen din epost i skjemaet nedenfor. Vi sender ut nyhetsbrevet ca en gang i måneden med produktnyheter, tilbud og interiørtips:) 

Les mer

Image

Missoni Home på Interiør på Nett

Det karakteristiske sikksakk- og bølgemønsteret til MissoniHome er nesten umulig å ikke gjenkjenne. Det er nettopp dette som har gitt luksusmerket Missoni ikonstatus verden over. Først som anerkjent og innovativ fashion design merke, men etterhvert like banebrytende og elsket innenfor hjemmeinteriør bransjen. Det som begynte som en liten strikkevirksomhet har utviklet seg til å bli en av […]

Les mer

Image

Interiør på Nett i sosiale medier

Interiør på Nett er i flere sosiale medier. Her vil vi informere om gode tilbud, nyhterer, gi interiørtips, legge ut bilder av livet i nettbutikken, produkter og andre opplevelser eller ideer som kan gi inspirasjon.

Les mer

Image

Lexington på Interiør på Nett

Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts i USA som heter Lexington. Her finner du de typiske hvitmalte New England husene, sjarmerende gater og den klassiske New England stemningen som har gjort Lexington til et toneangivende interiør og design brand for den dominerende interiørstilen de siste årene. En klassisk og uovervinnelig kombinasjon av […]

Les mer

Image

Jonathan Adler på Interiør på Nett

Jonathan Adler er en amerikansk designer (nå et design-selskap og brand) dedikert til å bringe stil, håndverk og glede inn i livet ditt. Jonathan Adler lanserte sin første kolleksjon av keramiske produkter i 1994 på Barneys i New York.

Les mer

Image

Ny nettbutikk!

Endelig har vi lansert vår nye nettbutikk; interiørpånett.no! Vi gleder oss masse til fortsettelsen og er kjempefornøyd med hvordan nettbutikken har blitt. Tusen takk til Vibeke i 4farger og hennes kollegaer for super jobb:)

Les mer

Image

Kjente merkevarer på Interiør på Nett

Interiør på nett har et stort utvalg med nøye utvalgte leverandører og produsenter. Vi vil kontinuerlig utvide sortimentet med nye brands og vi er takknemlig for tips dersom dere kjenner til merker dere tror vil passe inn i nettbutikken vår:) 

Les mer